home » Projecten » fundis hoofdkantoor

fundis hoofdkantoor

oppervlakte:
1080 m2 BVO
opdrachtgever:
Fundis
functie:
Hoofdkantoor
locatie:
Gouda
status:
Gerealiseerd
samenwerking:
ATOP
fotografie:
Ruud Peijnenburg

Het hoofdkantoor van Fundis was toe aan een renovatie. Het atrium met onhandige zitkuilen rond de vervallen vijver werd amper gebruikt. Bovendien was deze onpraktisch voor grote bijeenkomsten. Ook de te grote, traditionele receptiebalie/ telefooncentrale met schuifloket wrong met de gewenste uitstraling en werkprocessen. En er was een gebrek aan grote vergaderruimtes.

De complete begane grond van het kantoor werd onder handen genomen; ontvangstbalie, atrium, vergaderzalen, lunchruimte, keuken en flexplekken. Het ontwerp omvatte vloeren, wanden, plafonds, maatwerk meubels en elementen, verlichting, los meubilair, raambekleding, signing en styling.

Wanneer je nu als gast binnen komt, heet de gastvrouw je welkom aan een informele stabalie annex bar, afgescheiden van het atrium door een speciaal ontworpen vilten ruimtedeler. Het atrium is getransformeerd tot een gastvrije lobby met diverse zithoeken waar het heerlijk wachten, overleggen en ontspannen is. De vloer werd naar 1 niveau gebracht en de vijver is gerenoveerd tot een strakker, fijner en onderhoudsvrij(er) nieuw thuis voor de vissen. Omliggende kantoorruimtes werden getransformeerd naar 3 vergaderzalen en een open ruimte om te lunchen en flexwerken. Ook de keuken is voorzien van een nieuw jasje en maatwerk meubilair.

Fundis is een netwerk van zorg- en welzijnsorganisaties. Elke organisatie is actief op een specifiek terrein binnen zorg en welzijn voor kwetsbare ouderen en chronisch zieken in de regio’s Zoetermeer, Rotterdam, Midden-Holland en West. Door samen te werken speelt Fundis flexibel in op de steeds veranderende zorgvraag.
bekijk meer projecten

wil je zorghuisvesting van wezenlijk verschil voor 'n mooiere wereld? 

Laten we kennismaken. Bel of mail voor een afspraak. We horen graag jullie verhaal.
loover
Loover creëert het hart van zorggebouwen. Interieurarchitectuur van wezenlijk verschil 
voor gezondheid, geluk én de aarde.
Korte Veertel 16
5109 SB 's Gravenmoer
Nederland
+31 (0)6 41 15 69 40
Copyright © 2024 Loover Algemene Voorwaarden
envelopephone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram