home » werkwijze

zo doen wij dat

Ga je met ons werken, dan beginnen we met luisteren. Naar jullie verhaal. Naar iedereen met een rol bij de ontwikkeling van een nieuw interieur. En naar de hoofdrolspelers, de mensen waar we het voor doen, ook wanneer ze zich niet met woorden kunnen uitdrukken. Zodat we kunnen invoelen en begrijpen. Vervolgens maken we een helder plan van aanpak voor het ontwerptraject en de realisatiebegeleiding waarmee jouw organisatie echt geholpen is.

Dan starten we de ontwerpreis naar een integraal totaalplan voor een omgeving die bijdraagt aan alledaags geluk . Vanuit de helikopter kijken we naar het grote plaatje. En we zoomen ook in. Want we houden van finesse en verwondering in de details. Samen reizen is essentieel. Met andere ontwerpdisciplines, architecten en adviseurs. Samen met de makers,  bouwers, leveranciers. En in nauwe samenwerking met jouw organisatie.

We nemen ferme stappen zonder een zware voetafdruk, de weg met de minste milieu-impact. Zo circulair en sociaal als we kunnen, zonder te verdwalen in idealen. We gaan van het gebaande pad af. Kiezen het creatieve kronkelpaadje om obstakels onderweg  te trotseren. Wees gerust, we zijn goed voorbereid met de juiste rugzak, sprankelende energie en kilometers ervaring in de soms weerbarstige praktijk van ontwerpen en bouwen.

We zetten slimme stappen volgens onze ontwerpmethodiek. We toetsen interieurontwerpen vroegtijdig op maakbaarheid. Vóórdat een ontwerp  tot en met de kleur van de stoelpoot is uitgedokterd. Zo voorkomen we verassingen, frustratie en verspilling van tijd, geld en grondstoffen tijdens en na de realisatie
●   Begrip voor alle belangen.

●   Integraal met oog voor detail. 

●    Op maat voor jouw organisatie.

●    Intrinsiek duurzaam en circulair.

●    Sprankelende samenwerking. 

●    Voorkom verspilling en frustratie.

loover stappen

De stappen zelf zijn algemeen goed. De tijdsduur en onderlinge verbanden ervan zijn echter ongebruikelijk. Dit blijkt keer op keer waardevol voor een  succesvol eindresultaat.

Afstammend van Design & Build trajecten nemen we de verantwoordelijkheid voor het eindresultaat. We leveren geen design pareltje en mooie plaatjes af maar zijn pas tevreden als we de glimlach op de gezichten van gebruikers zien. Ook wanneer na vele jaren de nieuwigheid ervan af is.

we creëren omgevingen die bijdragen aan alledaags geluk 

bekijk onze missie

wil je zorghuisvesting van wezenlijk verschil voor 'n mooiere wereld? 

Laten we kennismaken. Bel of mail voor een afspraak. We horen graag jullie verhaal.
loover
Loover creëert het hart van zorggebouwen. Interieurarchitectuur van wezenlijk verschil 
voor het geluksgevoel én de aarde.
Korte Veertel 16
5109 SB 's Gravenmoer
Nederland
+31 (0)6 41 15 69 40
Copyright © 2024 Loover Algemene Voorwaarden
envelopephone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram