home » reviews

loovende woorden..

Dit zeggen jouw voorgangers over het samenwerken met Loover.

WelThuis - Fundis Vastgoed

Henk van Randwijk, vm directeur-bestuurder
“Saskia Kitzmann-Vreede heeft als interieurarchitect het atrium op de begane grond van het kantoor van Fundis aan de Antwerpseweg te Gouda een metamorfose laten ondergaan. Het resultaat is een stijlvolle, lichte en zeer ruimtelijke omgeving die niet alleen door medewerkers wordt gewaardeerd maar waarover we tot op de dag van vandaag ook veel positieve reacties van bezoekers krijgen. Omdat Fundis geen vast omlijnd programma van eisen voor haar kantoor had is door de inbreng van Saskia onder andere de traditionele receptie omgevormd tot een “vrije gastvrouwfunctie” waardoor de gastvrouw ook meer en andersoortige werkzaamheden kan vervullen. Medewerkers geven aan dat ze zich hierbij prettiger en productiever voelen.

Saskia is niet alleen zeer creatief maar heeft oog voor detaillering en weet de totale inrichting een luxe uitstraling mee te geven waarin alle onderdelen moeiteloos op elkaar lijken aan te sluiten. Met een goed gevoel voor wat een omgeving zowel functioneel als esthetisch nodig heeft, werkt zij met goede materialen, fijne kleuren en mooie details. Gebruikers en bezoekers van het atrium voelen zich voelen zich meer welkom.

Ik was steeds weer aangenaam verrast door de finesses die Saskia in haar ontwerp legt, waarbij ze zich goed kan verplaatsen in de opdrachtgever en eindgebruikers en bovendien veel waarde hecht aan een goede samenwerking. Door haar pragmatische werkwijze sluit de ontwerpfase perfect aan op de daaropvolgende uitvoeringsfases. Met Saskia heb je dan ook een enthousiaste en bevlogen ontwerper die veel aandacht heeft voor de finishing touch van haar ontwerpen."            

Innovam 

Myra ter Horst, facilitair professional 
“Ik heb Saskia via een gezamenlijke zakenrelatie leren kennen toen wij beiden een opdracht uitvoerden voor Innovam. Saskia is een gepassioneerde vak-professional: zij is naast een toffe collega ook een creatief, betrouwbaar en inspirerend persoon die zichzelf continue wilt verbeteren.

Saskia heeft een sterk inlevingsvermogen. Hierdoor lukt het haar om vanuit organisatie-analyses een goede vertaling te maken naar innovatieve en creatieve huisvestingconcepten, die passend zijn binnen de cultuur van de organisatie in kwestie en bijdragen aan een productieve, functionele en fijne werkomgeving. Haar ontwerpen zijn tot in detail uitgewerkt.

Communiceren met Saskia gaat als vanzelf. Saskia staat (altijd) open voor een goed gesprek en wisselt graag informatie uit.
Ik gun iedere organisatie een samenwerking met haar."

GNS Nederland

Wilfred Gofers, directeur
We hadden niet de goede ideeën om ons nieuw te bouwen kantoor in te richten. Welke functie waar moest komen en hoe we er een sfeervolle, representatieve werkomgeving van zouden kunnen maken. Saskia is met veel enthousiasme voor ons aan de slag gegaan met het maken van een interieurontwerp voor de verschillende kantoorruimtes. Ze bedacht een strak maar toch sfeervol interieur met glazen wanden, grote visuals, maatwerk meubels en groene eyecatchers. Wij waren direct enthousiast. Dit hadden we zelf echt niet kunnen bedenken.

Inmiddels is alles gerealiseerd en hebben we een prachtige werkomgeving waar niet alleen de mensen van GNS lovend over zijn! De samenwerking verliep erg prettig. Saskia is ter zake kundig en heeft ons gedurende het hele proces met raad en daad bijgestaan. Niet alleen zorgde ze voor het ontwerp maar ook heeft ze ons geadviseerd over toe te passen materialen, de juiste leveranciers, prijzen etc. Afspraken werden op tijd nagekomen en deadlines gehaald. Kortom voor herhaling vatbaar."

restaurant 1910 

Bas Strijbosch, vm eigenaar
"Creativiteit is een gave, het samenvoegen van topics gevonden op Pinterest levert zelden het gewenste resultaat. Creativiteit laat zich niet leiden, de samenwerking met Loover is gebasseerd op vertrouwen, hetzelfde vertrouwen geef je een chefkok als hij jouw maaltijd mag bereiden en je verrast met smaken die je "pint" in je geheugen.

Wij waren op zoek naar een verlengde van ons restaurant "niet hetzelfde" van wat we al hadden. We zijn per slot van rekening de "huiskamer" waar je op dat moment 3 tot 4 uur verblijft en waar je geprikkeld wil worden in smaak, beleving, gevoel en atmosfeer.

Het resultaat van onze samenwerking is: gasten die foto's komen maken van de gebruikte materialen, onderdelen die bij gasten thuis nagebouwd zijn, een gesprek......Een toevoeging met een verhaal.. Dank je"

particulier

familie Jansen
"We hebben Saskia gevraagd een ontwerp te maken voor een aanbouw; een tuinkamer in open verbinding met de keuken. Vanwege het feit dat Saskia in staat is buiten de lijntjes te denken viel onze keus op haar. Later hebben we nogmaals gebruik gemaakt van haar expertise voor aanpassingen in de keuken, de garderobe, de zithoek en het schilderwerk binnenshuis.

Vanuit onze vraag zijn er diverse afspraken geweest en heeft Saskia een aantal opties voor ons getekend. Hieruit hebben wij een keuze gemaakt; qua vorm, materiaalgebruik en kleuren. Tijdens de verbouwing hadden we contact op afstand. Saskia dacht steeds mee en attendeerde ons op mogelijkheden en eventuele valkuilen.

Wij zijn super blij met het resultaat; onze tuinkamer is een hele fijne werk- en leefplek geworden. De verschillende functies zijn gecombineerd tot een strak geheel met mooie meubels, verlichting en gordijnen. En door aanpassingen aan de bar, het plafond en de vloer is de keuken veel ruimtelijker geworden en prettiger in gebruik. Ook is onze maatwerk garderobe nu precies wat we voor ogen hadden; eenvoudig, strak en super praktisch! De kleuren binnen van wanden, plafond en muren zijn rustig, mooi en toch duidelijk aanwezig!

wil je zorghuisvesting van wezenlijk verschil voor 'n mooiere wereld? 

Laten we kennismaken. Bel of mail voor een afspraak. We horen graag jullie verhaal.
loover
Loover creëert het hart van zorggebouwen. Interieurarchitectuur van wezenlijk verschil 
voor gezondheid, geluk én de aarde.
Korte Veertel 16
5109 SB 's Gravenmoer
Nederland
+31 (0)6 41 15 69 40
Copyright © 2024 Loover Algemene Voorwaarden
envelopephone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram