home » Projecten » livit orthopedie

livit orthopedie

oppervlakte:
516 m2 NVO
opdrachtgever:
Livit Ottobock Care
functie:
Orthopedisch centrum
locatie:
Rotterdam
status:
Gerealiseerd
samenwerking:
ATOP
fotografie:
Ruud Peijnenburg

Na diverse gerealiseerde interieurontwerpen voor Livit locaties (Maasstad Ziekenhuis Rotterdam, Arnhem, Waalwijk) werd dit de pilotlocatie voor een nieuwe interieur huisstijl. Een orthopedisch centrum met 6 spreekkamers, een oefenruimte, kantoor, werkplaats en – bijzonder voor deze locatie - een schoenenwinkel.

De architectonische basis was een samenvoeging van diverse gebouwdelen, constructies en verbouwingen door de jaren heen. Kortom: een ratjetoe aan materialen, vormen, installaties etc. Tijd voor rust en overzicht. Functionele wacht- en behandelruimtes waarin je je goed voelt en een verleidelijke retailomgeving. Omdat er binnen (en buiten) veel gebeurd is de rustige basis in grijstinten een verademing. Een opgeruimde omgeving met veel beweegruimte is immers essentieel voor bezoekers van Livit. De nieuwe uitstraling is gericht op ‘vrij bewegen’.

Aansluitend op deze pilot werden de Livit locaties in het Catharina Ziekenhuis Eindhoven, Amsterdam, Rotterdam en Dordrecht verbouwd volgens deze nieuwe interieur huisstijl.

Livit vindt dat iedereen het verdient om vrij te kunnen bewegen. Zij willen mobiliteit mogelijk maken voor wie dit niet (meer) vanzelfsprekend is door te helpen met orthopedische kennis, expertise en hulpmiddelen.
bekijk meer projecten

wil je zorghuisvesting van wezenlijk verschil voor 'n mooiere wereld? 

Laten we kennismaken. Bel of mail voor een afspraak. We horen graag jullie verhaal.
loover
Loover creëert het hart van zorggebouwen. Interieurarchitectuur van wezenlijk verschil 
voor het geluksgevoel én de aarde.
Korte Veertel 16
5109 SB 's Gravenmoer
Nederland
+31 (0)6 41 15 69 40
Copyright © 2024 Loover Algemene Voorwaarden
envelopephone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram