home » Projecten » netcompany kantoor dynamohal

netcompany kantoor dynamohal

oppervlakte:
744 m2 NVO
opdrachtgever:
Netcompany Netherlands
functie:
Kantoor
locatie:
Delft
status:
Gerealiseerd
samenwerking:
fotografie:
Saskia Kitzmann-Vreede

Het 4e kantoor van Netcompany Netherlands dat we onder handen mochten nemen. En wat voor gebouw: dit monumentale pareltje- de Dynamohal uit 1903 - ademt karakter! Met deze kantoorlocatie op loopafstand erbij kon Netcompany uitbreiden naar ca. 200 medewerkers.  

Aan Loover de uitdagende taak een antwoord te geven op: hoe kunnen de faciliteiten/ het ruimteprogramma en de teams optimaal verspreid worden over de 4 kantoorlocaties? Prettig in teams werken, vergaderen, ontmoeten, centraal lunchen, ontvangst van gasten etc. Uitkomst: werkplekken in de centrale hal van dit gebouw en vergaderruimtes in de omliggende ruimtes.
Het interieurontwerp omvatte: nieuwe werkverlichting, renovatie en uitbreiding van maatwerk elementen (o.a. de ‘huisjes’ en de keuken) en E-installaties, akoestische elementen, schilderwerk, vloeren, inventaris en de signing. Zo veel mogelijk behoud van bestaande elementen was het uitgangspunt. Het nieuwe interieur is strak en rustig, in mooi contrast met de architectuur en passend bij Netcompany’s interieur huisstijl. In de andere panden werden de lunchruimte, keuken, werkplekken en vergaderruimtes uitgebreid en geoptimaliseerd. Zie ook de Netcompany Kantoorvilla

Netcompany is een gespecialiseerd bedrijf in IT-dienstverlening, een toonaangevende partij in Noord-Europa met het hoofdkantoor in Kopenhagen.
bekijk meer projecten

wil je zorghuisvesting van wezenlijk verschil voor 'n mooiere wereld? 

Laten we kennismaken. Bel of mail voor een afspraak. We horen graag jullie verhaal.
loover
Loover creëert het hart van zorggebouwen. Interieurarchitectuur van wezenlijk verschil 
voor het geluksgevoel én de aarde.
Korte Veertel 16
5109 SB 's Gravenmoer
Nederland
+31 (0)6 41 15 69 40
Copyright © 2024 Loover Algemene Voorwaarden
envelopephone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram