home » Projecten » netcompany kantoor villa

netcompany kantoor villa

oppervlakte:
644 m2 BVO
opdrachtgever:
Netcompany Netherlands
functie:
Hoofdkantoor Nederland
locatie:
Delft
status:
Gerealiseerd
samenwerking:
ATOP, DP6
fotografie:
Gerard van Beek

Het Rijksmonument op de Kanaalweg 3 is in 1903 gebouwd als laboratorium van de afdeling Physica en Electrotechniek. Dit prachtige neogotische pand werd i.o.v. DUWO gerenoveerd tot woningen voor studenten en kantoorruimtes. Het pand stond al jaren leeg. De laatste bewoners (antikrakers en duiven) hadden hun sporen duidelijk achtergelaten; het verkeerde in vervallen staat. De voormalige directeurswoning op de hoek van het pand doet nu, na de complexe en ingrijpende verbouwing, dienst als kantoorlocatie van Netcomnpany.

Het totale interieurontwerp omvatte vloerafwerking, daklichten, wandafwerking i.o.m. architect, maatwerk meubilair en akoestische elementen, losse inventaris, verlichting, elektra a.s.p. plan, audiovisueel plan en signing t/m werktekening niveau. Daarnaast werden de belangen van Netcompany behartigd gedurende het hele ontwikkel- ontwerp- en bouwtraject en de bouw intensief begeleid met vele betrokken partijen: verhuurder en zijn architect DP6, aannemers, schilders, vloerenleggers, diverse adviseurs en installateurs.
Deze ‘kantoorvilla’ is nog steeds het visitekaartje voor gasten en dé plek voor vergaderingen en trainingen. De strakke lijnen van de meubels, maatwerk elementen en armaturen zijn in harmonie met de verfijnde authentieke details zoals paneeldeuren, vakwerkramen, lambrisering etc. Een rustig kleurschema, goed werklicht én indirecte sfeerverlichting, audiovisuele presentatiemiddelen in alle ruimtes en akoestische panelen zorgen voor sfeervolle, fijne werk- en overlegruimtes.

Inmiddels telt Netcompany 4 kantoren in Delft waarvoor we het interieurontwerp mochten maken. Zie ook het project Netcompany Dynamohal.

Netcompany is een gespecialiseerd bedrijf in IT-dienstverlening, een toonaangevende partij in Noord-Europa met het hoofdkantoor in Kopenhagen.
bekijk meer projecten

wil je zorghuisvesting van wezenlijk verschil voor 'n mooiere wereld? 

Laten we kennismaken. Bel of mail voor een afspraak. We horen graag jullie verhaal.
loover
Loover creëert het hart van zorggebouwen. Interieurarchitectuur van wezenlijk verschil 
voor het geluksgevoel én de aarde.
Korte Veertel 16
5109 SB 's Gravenmoer
Nederland
+31 (0)6 41 15 69 40
Copyright © 2024 Loover Algemene Voorwaarden
envelopephone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram